AIRFLOW UVC  INFRALIA'S GEPATENTEERDE OPLOSSING

De Airflow is een UVC-sterilisator die wordt ingezet om lucht vervuild door virussen, bacteriën en andere ziekteverwekkers schoon te maken. Hij wordt aangedreven door een ventilator voor een snelle en langdurige luchtcirculatie.

Airflow UVC gebruikt geen filter; filters kunnen op termijn namelijk als broedplaats voor schadelijke micro-organismen fungeren.In plaats daarvan, maakt de Airflow gebruik van onafhankelijke kamers om micro-organismen, stofdeeltjes en aerosolen te neutraliseren.

Compressiekamer

De ventilator met meerdere bladen inhaleert verse lucht in de luchtstroom van de sterilisator om zo een continue stroom te vormen. De luchtstroom met zwevende deeltjes wordt dan op een rechtlijnig pad geleid, om zo de eerste reinigingskamer te kunnen betreden.

Reinigingskamer

Elke reinigingskamer is geprogrammeerd met fijne hydromechanica om de luchtstroom in de goede vorm te krijgen om de volgende zone te betreden. Herhaalde en intensieve bestraling aan UV-licht met een sterkte van 254,7 nm/184,7 nm zorgt voor een zo groot mogelijke eliminatie van de schadelijke deeltjes.

Hybride kamer

Via het Micron-E systeem worden verschillende luchtstromen samengevoegd en omgezet in grotere stromen met een lagere snelheid. Kleine deeltjes worden zo grotere, negatief geladen delen. Met behulp van elektrische spanning, en dus zonder filter, worden die deeltjes dan geneutraliseerd.

WAAR IS UVC-DESINFECTIE NUTTIG?

THUIS OF OP KANTOOR:  Een subtiele installatie veilig voor mensen en huisdieren

HOTELS EN HORECAZAKEN: Creëert een veilige en schone omgeving

GEZONDHEIDSPRAKTIJKEN EN ZIEKENHUIZEN: Zorgt voor perfecte sterilisatie 24/7/365

PUBLIEKE  EN OPENBARE RUIMTES: Gemakkelijk weg te werken; werkt continu en automatisch

Meer info over onze luchtreinigers ga naar www.airflowuvc.nl