Home » Over ons

Infraroodverwarming: aangenaam en kostenbesparend

 

Waarom Glaswarmt?

Uw ruimte in huis, uw terras of hobbyruimtes etc. verwarmen met infrarood verwarming, als hoofd- of bij verwarming, is een energiezuinige en zeer gezonde oplossing. Infrarood is immers de verwarming van de toekomst. 

Infraroodstraling heeft hetzelfde effect als de stralingen van onze zon op de aarde. Mensen ervaren deze warmte op dezelfde manier zoals de zon materialen op de aarde opwarmt. Deze exclusieve verwarmingstoepassing laat het daarom toe om minder energie te verbruiken aangezien de ruimtes makkelijker op temperatuur blijven.

Infrarood warmte is zeer aangenaam en men kan dit het beste vergelijken met de straling van de zon op een sneeuwlandschap. Deze warmte vermindert niet alleen gewrichts- en spierpijn maar zorgt ook voor een betere bloedcirculatie en bevordert het immuunsysteem.

Glaswarmt kan u, door hun jarenlange ervaring, prima adviseren in de keuze van uw verwarming, en u het onderscheid tussen Donkerstralers, IR panelen, Korte golfen Lange golf stralers  duidelijk uitleggen. Wij hebben een ruime keuze in onze showroom en kunnen snel leveren. Ook hebben wij een extra grote keuze in Korte golf stralers voor de Horeca Terrassen

 

Alle prijzen op deze webshop zijn incl. BTW

 

Waar vindt u ons?
Glaswarmt BV heeft een magazijn en showroom op het adres:
Euregiopark 8
6467 JE  Kerkrade ( Wolfs Verlichting)
Ons tel nr: +31 (0) 850138800